Runsaskuituinen aamupalavaihtoehto koko perheelle – OATGOODS Kauramuroihin lapsetkin ihastuvat

Runsaskuituinen aamupalavaihtoehto koko perheelle – OATGOODS Kauramuroihin lapsetkin ihastuvat

24.04.2019 - Uutinen

Myllyn Paras OATGOODS aamiaistuoteperhe kasvoi maaliskuun aikana kahdella erilaisella granolalla sekä myslillä. Näiden rapeiden aamiaisherkkujen lisäksi toimme myös samaan aikaan markkinoille kokoperheelle maistuvan OATGOODS Kauramuron. 

Nämä kullankeltaiset, miedosti omenalle ja vaniljalle maistuvat kaurarinkulat sopivat nautittavaksi esimerkiksi maidon, kasvipohjaisen juoman tai jogurtin kanssa. Toki miksei niitä voisi napsia vaikka sellaisenaan välipalana! OATGOODS Kauramurot ovat valmistettu täysjyväkaurasta -ja rukiista, jotka tuovat aamiaiselle sopivassa määrin kasviproteiineja. Rypsiöljyn tuomat omega-3-rasvahapot antavat tasaista energiaa aamupäivään pitäen nälän hyvin kurissa lounaaseen saakka. Nämä herkulliset murot sisältävät myös lasten luuston kasvulle ja kehitykselle välttämätöntä kalsiumia, joka tukee tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Tuotteeseen ei ole lisätty lainkaan sokeria, vaan se sisältää luontaisesti sokereita.

kauramuro_H-1

OATGOODS on ainutlaatuinen Myllyn Paras -ruoka-ainesinnovaatio, joka on täynnä täysjyväkauran ja rypsiöljyn hyvää tekeviä ainesosia. Täysjyväkaura tuo tuotteisiin lisää ravintokuitua ja kasviproteiineja. Rypsikauran pehmeä kasviöljy sisältää omega-3 -rasvahappoja. Yhdessä nämä OATGOODS-innovaation kaksi pääraaka-ainetta tekevät tutusta aamiaisestasi vähän parempaa!