OATGOODS Tuorepuuro -uutuudet tuovat vaihtelua aamiaispöytään

OATGOODS Tuorepuuro -uutuudet tuovat vaihtelua aamiaispöytään

19.02.2019 - Uutinen

Myllyn Paras kehitti OATGOODS-aamiaisperheeseen trendikkäitä tuorepuurovaihtoehtoja. Kaupoista löytyy nyt kaksi erilaista tuorepuuro-makupalettia vaativaankin suuhun.

Tuorepuuro tuo kiinnostavaa vaihtelua perinteiseen puuroaamiaiseen, mutta moni ei osaa tai tiedä, miten se valmistetaan oikeaoppisesti. Siksi Myllyn Paras on kehittänyt OATGOODS-aamiaisperheeseen tuorepuurovaihtoehtoja, joiden helppous, nopeus ja terveellisyys on omaa luokkaansa.

Vastikään kauppojen hyllyille saapuneesta OATGOODS Tuorepuuro -valikoimasta löytyy tällä hetkellä kaksi kiinnostavaa makuyhdistelmää: täysjyväkauraa ja hedelmiä sisältävä Tropiikki, sekä täyteläisen makuinen Taateli-omena.

Tuorepuuro kuulostaa monimutkaiselta valmistaa, mutta OATGOODS Tuorepuuro on tehty tarkoituksella mahdollisimman yksinkertaiseksi. OATGOODS Tuorepuuro onkin helppo valmistaa kiireisen arjen keskellä: sekoita vain 1,5 dl jogurttia ja 1 dl tuorepuurohiutaleita keskenään ja anna tekeytyä 5-15 minuuttia.

OATGOODS Tuorepuurossa on samoja hyviä tekeviä ainesosia, mitä muissakin OATGOODS-aamiaisperheen tuotteissa. Täysjyväkaura tuo tuotteisiin lisää vesiliukoista ravintokuitua ja kasviproteiineja. Rypsikauran pehmeä kasviöljy sisältää omega-3 -rasvahappoja. Yhdessä nämä OATGOODS-innovaation kaksi pääraaka-ainetta tekevät tutusta aamiaisestasi ja välipalastasi vähän parempaa!