OATGOODS -myslit ja -granolat – tutut aamiaistuotteet vähän parempina

OATGOODS -myslit ja -granolat – tutut aamiaistuotteet vähän parempina

15.04.2019 - Uutinen

Myllyn Paras kehitti OATGOODS-aamiaisperheeseen jokaisen makuun tuttuja tuotteita. Mysli ja granola ovat nousseet kiireisten aamujen suosikiksi helppoutensa vuoksi.

Myllyn Paras kehitti OATGOODS-aamiaisperheeseen jokaisen makuun tuttuja tuotteita. Mysli ja granola ovat nousseet kiireisten aamujen suosikiksi helppoutensa vuoksi. Ja me teimme niistä vielä vähän parempia! OATGOODS -myslit ja -granolat sisältävät paljon kuitua ja hyviä rasvoja, jotka pitävät sinut tyytyväisenä lounaaseen asti.

OATGOODS-myslien makumaailmasta löydät pirteän Vadelma-mustaherukan sekä täyteläisen Suklaa-appelsiinin. Mysli sopii hyvin jogurtin tai viilin kaveriksi tuomaan lisää makua ja rakennetta. OATGOODS-granolat ovat toinen toistaan maukkaampia. Auringonkukansiemen-mansikka-granola aloittaa aamusi ihanan marjaisasti ja hurmaava Rusina-omena-granola tuo puhtia päivään. Lisää granolaa jogurtin, viilin tai rahkan sekaan. Aamiaisen valmistaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa! Tutustu herkullisiin aamiaisresepteihin alla olevista linkeistä:

Vadelma-mustaherukkamysli

Suklaa-appelsiinimysli

Auringonkukansiemen-mansikkagranola

Rusina-omenagranola

OATGOODS -myslit ja -granolat maistuvat koko perheelle. Täysjyväkaura tuo tuotteisiin lisää vesiliukoista ravintokuitua ja kasviproteiineja. Rypsikauran pehmeä kasviöljy sisältää omega-3 -rasvahappoja. Yhdessä nämä OATGOODS-innovaation kaksi pääraaka-ainetta tekevät tutusta aamiaisestasi ja välipalastasi vähän parempaa!

OATGOODS -myslit ja -granolat sopivat niin kiireiseen arkeen kuin hitaisiin viikonloppuaamuihin. Löydät ne nyt kaupan hyllyltä, maista ja ota OATGOODS osaksi elämääsi jo tänään!