OATGOODS Lettujauhoseos – helppo herkku koko perheelle

OATGOODS Lettujauhoseos – helppo herkku koko perheelle

27.05.2019 - Uutinen

OATGOODS Lettujauhoseos on uusi valloittava tuote. Lettujauhoseos sisältää täysjyväkauraa, joka tekee lettukesteistä vieläkin maukkaammat. Tästä lettujauhosta valmistat herkulliset muurinpohjaletut sekä pienemmät letut lettupannulla. Ota pussi mukaan mökille, retkelle tai tuliaisiksi ja järjestä ihanat kesäiset lettukestit ulkona auringonpaisteessa! Nämä pehmeän kauraisat letut nostavat hymyn huulille kenelle vain.

Sekoita pussin sisältö sekä 7 dl vettä tai maitoa isossa kulhossa ja anna turvota hetki ennen paistoa. Voit halutessasi lisätä taikinaan kananmunan tuomaan rakennetta. Yhdestä pussillisesta saat valmiita lettuja koko perheelle. Tarjoile valmiit letut esimerkiksi mansikkahillon, kermavaahdon tai tuoreiden marjojen kera.

 

Katso ohje herkullisiin lettuihin täältä

 

OATGOODS on ainutlaatuinen Myllyn Paras -ruoka-ainesinnovaatio, joka on täynnä täysjyväkauran ja rypsiöljyn hyvää tekeviä ainesosia. Täysjyväkaura tuo tuotteisiin lisää ravintokuitua ja kasviproteiineja. Rypsikauran pehmeä kasviöljy sisältää omega-3 -rasvahappoja. Yhdessä nämä OATGOODS-innovaation kaksi pääraaka-ainetta tekevät tutusta aamiaisestasi vähän parempaa!