OATGOODS Kaurakakut – kuitupitoinen välipala jokaiseen makuun

OATGOODS Kaurakakut – kuitupitoinen välipala jokaiseen makuun

16.05.2019 - Uutinen

Uusi rypsikaurakeksintömme taipuu moneen! OATGOODS Kaurakakut tuovat välipalapöytään jotain uutta. Makuina löytyy maustamaton, joka on miedosti suolattu, juustoinen cheese sekä hapankermalle ja sipulille maistuva sourcream & onion. Voit nauttia kaurakakkuja sellaisenaan tai erilaisten levitteiden ja lisukkeiden kanssa. Kaurakakut ovat valmistettu täysjyväkaurasta puffaamalla ja sisältävät runsaasti omega-3 rasvahappoja.

Kaurakakut kulkevat mukanasi helppona eväänä, mikäli päiväsi näyttää kiireiseltä. Ne sopivat myös naposteltavaksi, vaikka leffailtaan tai piknikille. Katso alla olevista linkeistä helpot ja maistuvat reseptit levitteille, joita voit nauttia kaurakakkujen kanssa:

 

Chili-inkiväärilevite

Basilika-aurinkokuivattutomaattilevite

Avokadolevite

 

OATGOODS on ainutlaatuinen Myllyn Paras -ruoka-ainesinnovaatio, joka on täynnä täysjyväkauran ja rypsiöljyn hyvää tekeviä ainesosia. Täysjyväkaura tuo tuotteisiin lisää ravintokuitua ja kasviproteiineja. Rypsikauran pehmeä kasviöljy sisältää omega-3 -rasvahappoja. Yhdessä nämä OATGOODS-innovaation kaksi pääraaka-ainetta tekevät tutusta aamiaisestasi vähän parempaa!

 

OATGOODS – Kaurakakut löydät nyt kauppojen hyllyiltä. Maista ja ota OATGOODS osaksi elämääsi!