Kiireisen pelastus - OATGOODS-annoskaurapuurot tulivat kauppoihin

Kiireisen pelastus - OATGOODS-annoskaurapuurot tulivat kauppoihin

14.02.2019 - Uutinen

Vastikään ruokakauppojen valikoimiin saapuneet Myllyn Paras OATGOODS-aamiaisperheen uutuusannoskaurapuurot ovat täydellinen valinta hektisen arjen sankarille.

Skippaatko sinäkin aamiaisen kiireen keskellä? Eikö näppärää, nälkää pitävää mutta terveellistä välipalaa tunnu löytyvän? Vastaus löytyy vastikään ruokakauppoihin lanseeratuista OATGOODS-aamiaisperheen annospuuroista.


Myllyn Paras OATGOODS-annoskaurapuuro on reilussa minuutissa valmis annospuuro. Annospussista puuro valmistuu helposti suoraan lautaselle ja valmistukseen tarvitsee ainoastaan kiehuvaa vettä.

OATGOODS-annoskaurapuuroa löytyy tällä hetkellä kolmessa eri maussa, jotka sopivat suomalaiseen suuhun. Valitse kirpsakan ruis-puolukan, marjaisan kuningattaren tai pehmeän banaani-vaniljan välillä – tai kokeile uutta makua vaikka joka päivä! OATGOODS-annospuuropussit pelastavat jokaisen päivän helppoudellaan ja nopeudellaan.

OATGOODS on ainutlaatuinen Myllyn Paras -ruoka-ainesinnovaatio, joka on täynnä täysjyväkauran ja rypsiöljyn hyvää tekeviä ainesosia. Täysjyväkaura tuo tuotteisiin lisää ravintokuitua ja kasviproteiineja. Rypsikauran pehmeä kasviöljy sisältää omega-3 -rasvahappoja. Yhdessä nämä OATGOODS-innovaation kaksi pääraaka-ainetta tekevät tutusta aamiaisestasi vähän parempaa!