Kauran ja rypsiöljyn superliitto mullistaa ruuanlaiton – OATGOODS-aamiaisperhe sujuvoittaa arkea

Kauran ja rypsiöljyn superliitto mullistaa ruuanlaiton – OATGOODS-aamiaisperhe sujuvoittaa arkea

12.03.2019 - Uutinen

Alussa oli vain kaksi luonnon täydellistä huipputuotetta, kaura ja rypsiöljy. Ne yhdistämällä syntyi uusi supertuote OATGOODS.

Myllyn Parhaan kehittämä OATGOODS-rypsikaurakeksintö on täysin uusi tapa ajatella ruokaa. OATGOODS yhdistää kuituja ja kasviproteiineja sisältävän täysjyväkauran ja pehmeitä rasvahappoja sisältävän rypsiöljyn uudenlaiseksi ruoka-ainekseksi.

Maaliskuussa kauppoihin tullut OATGOODS-aamiaistuoteperhe lisää terveyttä ja hyvää oloa jokaisena päivänä. Kuten sanotaan, aamiainen todella on päivän tärkein ateria, joka määrää päivän fiiliksen.

OATGOODS haluaa helpottaa arjen sujuvuutta. Aamiaisperheen tuotteita voi käyttää joka ikinen päivä. Tuoteperheestä löytyy OATGOODS-rypsikaurakeksintöön perustuvia myslejä, granolaa, kauramuroja, kaurakakkuja, lettujauhoseosta ja annospuuropusseja. Tuotteet sopivat kaiken ikäisille ja myös kasvissyöjille.

OATGOODS tuo ravintorikkaan, ekologisen ja helpon vaihtoehdon ruokapöytään. Me olemme sitä, mitä syömme, ja syömällä hyvin me saamme itsestämme enemmän irti!