Aamiainen - arjen jatkuvaa kamppailua?

Aamiainen - arjen jatkuvaa kamppailua?

21.01.2019 - Uutinen

Sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Monelle se kuitenkin on jatkuvaa kamppailua ja taistelua tekemisen, kontrolloinnin ja kiireen keskellä. Aamiainen on jo tovin tuntunut fyysisen puolen suorituksena ja kieltolistojen viidakkona.

Ennen sitä kiskottiin hyvällä tuurilla mikrossa tehty kaurapuuro naamariin ja lähdettiin töihin, mutta nykyään se ei enää sovi. Nykyihmisen aamiaisen pitää olla samankaltainen kuten terveyskuvastojen ihanneihminen: aktiivinen, reipas, pirteä ja itsekurin huipentuma. Viimeisimpien terveystrendien mukainen huippuunsa viritetty ja vitamiineilla ja hivenaineilla tuunattu terveyspommi on sokeriton, vehnätön, maidoton, munaton. Ei ihme, että monella aamiainen jää täysin syömättä.

Onneksi näin ei tarvitse enää elää. Aamiaisen voi nimittäin ajatella täysin uudella tavalla. Tarvitaan oivallus, joka tuo jokaiseen päivään vähän parempaa makua, oloa ja mieltä. Aamiainen todella on päivän tärkein ateria – ja siitä on syytä saada tarvittava piristysruiske niin fyysisellä kuin henkisellä puolella, jotta jaksaa lähteä päivän askareisiin täynnä virtaa.

Jokainen ateria on mahdollisuus syödä paremmin ja terveellisemmin - mutta kaikista tärkeintä on nauttia siitä, mitä syö. Siksi Myllyn Paras on kehittänyt OATGOODS-tuoteperheeseen aamiaistuotteita, jotka nostavat henkisen puolen keskiöön. Me olemme sitä, mitä syömme, ja syömällä hyvin me saamme itsestämme enemmän irti. Syömällä laadukkaan ja ravintorikkaan – mutta vaivattomasti valmistettavan -aamiaisen saamme parhaimman mahdollisen alun päivälle.

OATGOODS on täynnä täysjyväkauran ja rypsiöljyn hyvää tekeviä ainesosia, jotka parantavat elimistön hyvinvointia. Syömällä hyvin teemme itsestämme ja ympäristöstämme hieman paremman paikan elää. Muutos tapahtuu yksi askel kerrallaan!