Usein kysyttyä

Voinko ostaa OATGOODSia sellaisenaan?

OATGOODS-ruoka-ainesta (esim. jauhoa tai rouhetta) ei voi ostaa sinällään kaupasta, vaan se on aina osa jotakin valmista tuotetta. Markkinoille tuodaan jatkuvasti uusia OATGOODS-tuotteita, joissa tätä rypsikaurakeksintöä on käytetty, pysy kuulolla!

Sopiiko OATGOODS vegaaneille?

Kyllä sopii, tällä hetkellä OATGOODS-ruoka-aines valmistetaan täysjyväkaurasta, rypsiöljystä ja kasviproteiinista, siinä ei ole käytetty mitään eläinperäistä raaka-ainetta. OATGOODS-lopputuotteen soveltuvuus vegaaneille tai vegetaristeille riippuu lopputuotteen muista raaka-aineista, tarkista soveltuvuus tuotekohtaisesti pakkauksesta.

Sopiiko OATGOODS keliaakikolle?

OATGOODS-ruoka-aineksessa käytetty kaura saattaa sisältää pieniä määriä muita gluteenia sisältäviä viljoja, joten se ei sovellu keliaakikoille.

Onko OATGOODS kotimainen?

OATGOODS-ruoka-aines valmistetaan Suomessa, se on suomalainen Myllyn Paras -keksintö ja patenttikäsittely on loppusuoralla. OATGOODS-lopputuotteet valmistetaan pääosin Suomessa, valmistaja ja/tai valmistusmaa ilmoitetaan lopputuotteen pakkauksessa.

Mitä on rypsikaura?

Kyseessä ei ole mikään uusi viljalajike. Sanayhdistelmä kertoo yhdellä sanalla rypsin ja kauran yhdistämisestä samaan ruoka-ainekseen.

Miksi Myllyn Paras OATGOODS-tuotteita on pakattu muoviin?

OATGOODS-ruoka-aines sisältää rasvaa, joten se tarvitsee rasvaa pidättävän pakkausmateriaalin. Sen vuoksi sitä ei voida pakata paperi- tai kartonkipakkaukseen. Myllyn Paras haluaa välttää pakkauksissa muovi/paperi- tai muovi/kartonki-materiaaliyhdistelmiä, koska pakkauksen pitää olla kierrätettävä. Yhdistelmämateriaalit kelpaavat vain sekajätteeseen. Lisäksi muovipakkaus suojelee tuotteita paremmin kuljetusketjun aikana ja takaa, että tuote säilyy koko elinkaarensa ajan.